Preskocit navigáciu
Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej, alebo stálej štátnej službe profesionálnych vojakov 3DS/2024 [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) vyhlasuje 22 . apríla 2024 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej,
alebo stálej štátnej službe profesionálnych vojakov

Číslo prijímacieho konania: 3DS/2024

Druh štátnej služby: dočasná alebo stála štátna služba podľa § 27 a § 29 zákona

Zoznam funkcií: v prílohe

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 30. júna 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami.
Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej, alebo stálej štátnej službe profesionálnych vojakov 3DS/2024 [pdf] (178.71 kB)

Skočiť na menu


Share